Добре дошли в света на русалките на Atlana!

Митичността и красотата на русалките винаги са предизвиквали интерес сред малки и големи. Слушали сме приказки, гледали сме филми и сме мечтали за вълшебния подводен свят, в който живеят русалки с разноцветни магични опашки. Всичко това обаче винаги е било в рамките на фантастичното, на въображаемото, защото са ни казвали,че русалките не съществуват. Или?


Добре дошли при Академия за русалки Atlana – първото българско училище за русалки! Ще ви покажем, че не просто русалките съществуват, ами и че всеки може да се превърне в такава, без значение дали винаги тайничко сте искали да плувате като русалка или сега за първи път чувате за това и бихте искали да пробвате от любопитство. В свят, в който имаме нужда от магия повече от всякога, ще ви откъснем от ежедневието и ще ви предложим едно съвсем ново преживяване. А коя е Atlana?

Atlana е кралицата на подводното кралство – тя е силна, смела и уверена. Тя е всяка една от вас, в момента, в който сложи своята опашка. А плувайки като русалка във водата освен, че ще изглеждате страхотно и грациозно, ще тренирате и ще се забавлявате.

Потопете се в това ново хоби, което ще открие пред вас съвсем нов свят – светът на истинските русалки. Знаете ли от кога съществуват те? Може да прочетете за това повече тук.

Пожелаваме ви вълшебни мигове в света на Atlana!