Академия за русалки „Atlana“ гостува в Бургас!

На вниманието на всички русалки по черноморието – Atlana Mermaid Academy гостува в Бургас!

На 3-ти август, вторник, в приказния външен басейн на нашите домакини Grand Hotel & SPA Primoretz  ще заплуват истински русалки. Гостите на хотела ще имат възможността преди обяд да се включат в ексклузивни уроци специално за тях – в отделни групи както за деца, така и за възрастни.
От 17ч отново там ще се проведе урок за възрастни за външни посетители. Tака всеки, който се намира в Бургас и района ще може да се потопи в невероятното преживяване да плува като истинска русалка в изисканата и уединена обстановка на външния басейн на Grand Hotel & SPA Primoretz. Часът е подходящ за тийнейджъри над 13 години и възрастни, които имат базови плувни умения. Няма горна възрастова граница, всеки може да мечтае! Освен всичко друго, ще установите колко добра тренировка за цялото тяло е плуването като русалка.

Разбира се, помислили сме и за малките русалки на Бургас! Два детски начални урока ще се проведат от 9ч и от 15ч часа в басейна на Младежкия дом. Плувният басейн ще се превърне в истинска лятна атракция, изпълнен с малки русалки с разноцветни опашки! Детската група е подходяща за всички деца между 6 и 12 години, които умеят да плуват без помощни средства.

Както при началните ни уроци в София, така и в Бургас часовете ще включват и заснемане на подводни видеа за спомен за всички участници, които желаят.

Местата за всички часове са ограничени, затова предварителното записване е задължително. Обадете ни се на 0897 37 13 25 или ни изпратете съобщение в социалните мрежи. Открийте ни на Atlana Mermaid Academy във Facebook или @atlana.mermaid в Instagram.

На място ще можете да откриете и всички налични артикули от нашия онлайн магазин – собствената ни колекция плажни хавлии, както и лимитираните комплекти опашки на русалки с моноплавник.

Нямаме търпение да се срещнем на морето!
.